Звездичка разгроми ЦСКА с 8:0

15:23
Звездичка разгроми ЦСКА с 8:0

Известната бургаска футболна школа "Звездичка" записа великолепно участие в силен държавен турнир. Този турнир се проведе в столица, беше за възрастова група: 2007 г. и даде голяма доза оптимизъм за бъдещето на родния футбол. Оправдаха се очакванията за високо ниво и висок адреналин. "Звездичките" станаха 3- ти и се превърнаха в любимци на публиката с технична игра, феърплей на зеления килим и кондиционно ниво, присъщо за по-големите батковци.


В първия мач възпитаниците на Павел Алексиев разгромиха " ЦСКА" с 8:0. Вторият мач в групата бе спечелен срещу коравия тим на "ДИТ" с 1:0, а това отвори фронт за полуфинал срещу "Славия". При мъжка и сърцата игра от двата тима, редовното време завърши наравно 1:1. При рулетката на дузпите, печелевши бяха "белите". В малкият финал "звездичките" надделяха с 2:1 срещу връстниците си от "Берое". Бяха бурно аплодирани дори от неутралните зрители при награждаването на "София къп". Бургаските таланти бяха мотивирани допълнително за турнира с чисто нова екипировка. Председателят на школата Петър Алексиев договори спонсор в лицето на сметопочистващата фирма в Бургас. Нейният управител Сукиас Кираджибашян купи мачови екипи- фланелки, шорти и чорапи, анцузи и шуби за нуждите на перспективния набор.


От ръководството на "Звездичка" благодариха за жеста и подчертаха, че инвестицията в децата е за пример! Нужда от нова екипировка имат и по- малките на възраст шампиони от бургаската школа. Всеобщите очаквания са, че спонсори ще подадат ръка според възможностите си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simi91
01.03.2017 17:53

Мале, тия ЦСКА и при 10 годишните не струват! *lol* *lol*