Пената: Само едно не ме плаши: Ники Митов! Той не може да уплаши никого!

10:13
Пената: Само едно не ме плаши: Ники Митов! Той не може да уплаши никого!

Треньор №1 на България Димитър Пенев "захапа" новия наставник на Левски Николай Митов.


Стратега от Мировяне направи това в часовете преди дербито между ЦСКА София и "сините". Традиционно дипломатичният легендарен защитник и специалист този път изневери на стила си.


"Само едно нещо не ме притеснява преди дербито. Това е треньорът на Левски. Николай Митов не може да уплаши никого. Вярно, един път ни победи, но беше на късмет. После ние го бихме здраво миналия сезон, когато водеше Септември. Това обича да говори смело, но това няма как да е от полза на терена", сподели Пената пред "Тема Спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
04.03.2017 14:25

Той пък щото Пената може да уплаши някой ... Никога не е късно да станеш за резил , дори на целия свят

holigan4e
04.03.2017 12:57

*joking**joking**joking**joking**joking* на мен па ми е смешно

vanko_liverpool
04.03.2017 12:00

"Само едно нещо не ме притеснява преди дербито. Това е треньорът на Левски. Николай Митов не може да уплаши никого. Вярно, един път ни победи, но беше на късмет. После ние го бихме здраво миналия сезон, когато водеше Септември." Да ти имам смисъла...И какво като ни е водил през САЩ 94 ? Каквото и да си направил, нямаш право да изразяваш неуважение.Видяхме го той като водеше ЦСКА колко време изкара...през всичките си периоди в клуба.

vanko_liverpool
04.03.2017 12:35

Точно ! Много от тях са главни виновници днес да гледаме нагласеното ни до краен предел първенство, с по 50-60 човека на стадиона.

wengerout
04.03.2017 12:19

Хората трябва да осъзнаят, че това 94-та е най-голямото наказание за българския футбол! Пирова победа!! Всички тъпанари от тази година станаха началници и управляват футбола, а повечето от тях, да не кажа всички, не могат да говорят на български. Абсолютно малоумни индивиди, лишени от всякакъв мозък, но за сметка на това дарени с огромна доза наглост.

wengerout
04.03.2017 11:56

Уинър, честно ми отговорете, редактирахте ли това, което казва? Обикновено той не говори така, сто процента има намеса. Иначе в оригинал би трябвало да е нещо от сорта на :
"Притеснява ме, ъъъм, нищо, ъмм, може само 1, но ъммм, това не е треньора на, ъмм тези сините, ъмм, Левски. Ъм,, той плаши, но не плаши никого, ъмм. Късмет е имал, ъммм, една победа е имал, но е късмет това, което е имал тогава, защото ни е победил, емм, но пак казвам, късмет е било тогава. Той и онзи месечен отбор, ъммм, август ли какво беше, ъмм не помня, после ъм,,, падат много, даже ние ги бихме тези ноември, ъмм.
Нещо такова, освен ако не е почнал да говори като йода вече с годините и да бърка и словореда...

vanko_liverpool
04.03.2017 11:31

На тоя трябваше да му забранят отдаавна да дава интервюта.Не разбра ли, че като мълчи изглежда по-умен.90% от казаното от него никой не може да разбере, другите 10% са пълни глупости.

razbira6tia
04.03.2017 11:48

Защо.Този път е казал нещо смислено,никои няма право да съди пената тои е направил много за българския футбол за разлика от сегашните келеши