Ще промени ли Луис Енрике решението си да напусне Барса след края на сезона?

12:28
Ще промени ли Луис Енрике решението си да напусне Барса след края на сезона?

Наставникът на Барселона Луис Енрике се превърна в герой в Каталуния след историческата победа на отбора му срещу ПСЖ в осминафиналите на Шампионската лига.

 

След катастрофалната загуба с 0:4 в първия мач в Париж, каталунците спечелиха реванша с гръмкото 6:1 и се класираха напред в турнира, пренаписвайки историята на европейския клубен футбол.

 

Лос кулес рухна на "Парк де Пренс" и сметката за това плати именно Енрике. Той понесе тежки удари под формата на унищожителни критики, а дни по-късно обяви официално, че ще напусне отбора след края на сезона.

 

Едва ли обаче 46-годишният специалист е предполагал, че съдбата ще се обърне на 180 градуса и за няколко седмици той ще извърви пътя от ада до райските небеса. Освен триумфа в Шампионската лига, отборът на Барса вече е и едноличен лидер в испанското първенство, макар и с мач повече от Реал Мадрид. Е, на фона на всичко това едно е сигурно - Енрике май, май избърза обявявайки решението си, че ще напусне "Камп Ноу" в края на настоящата кампания. А кой знае, може пък това да е бил просто трик с цел туширане на напрежението около клуба. И все пак има ли шанс той да премисли и да продължи да твори история с Блаугранас и през следващите години? Възможно е, във футбола всичко е възможно!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ded_men
10.03.2017 09:14

Вече се заговори, че Стамен Белчев - треньор на ЦСКА-София е пред уволнение, защо пък да не дойде в ЦСКА-София.

Hitchhiker1902
09.03.2017 21:08

Дано остане!
Ако все пак си тръгне - да го заместят Куман или Манчини. Може и Емери.

ivanrealmadrid1
09.03.2017 16:22

хаахха нека остане, той ако си мисли, че всеки път след 4:0 ще стават обрати

vanko_liverpool
09.03.2017 15:50

С 2 дузпи, гол от пряксвободен и автогол, трудно е да назовем Енрике за причина Барса да е на четвъртфинал.Каталунците не играха нищо особено и отново трагично в защита.Много се радвам за тях, но заслугата определено не е на Енрике и ще бъде грешка ако не го махнат.

holigan4e
10.03.2017 14:43

Тия дето са ти цъкали плюс яко са се подвели по коментара ти. Барса играха много добре. Що тогава ПСЖ направи 3 атаки на кръст ? Владението на топката ? Верно защитата не е добра като нападението , ама не може всичко да е на ниво.