Спасов: Доволен съм, че спряхме негативната серия

17:32
Спасов: Доволен съм, че спряхме негативната серия

Старши треньорът на Берое Ферарио Спасов не скри задоволството си от успеха, който заралии записаха при домакинството си на Левски. Победата с 1:0 под Аязмото до голяма степен свали напрежението в редиците на старозагорци, които бяха в негативна серия от три поредни загуби.


Феро похвали играчите си за демонстрираното желание на терена, като не скри благодарностите си и към своя екип, и към ръководството на шампиона на България за 1986 година, което е застанало плътно зад отбора и треньора въпреки лошите резултати напоследък.


“В тима се бе натрупало много напрежение след трите загуби, които може би не изцяло заслужавахме да запишем. Аз съм доволен, че момчетата излязоха от тази неприятна ситуация. Имахме трима наказани и двама невъзстановени, но пък се видя, че когато има желание, агресия и отборен дух, нещата се получават. И двата отбора можехме да се разпишем. В крайна сметка е важно, че спечелихме този мач, който не само подобрява позицията ни в класирането, но и ни дава повече самочувствие. Благодарен съм на ръководството, че в този тежък момент застана зад треньорския екип и отбора, проведе спокоен разговор и ни даде необходимата увереност в дните преди мача. Благодаря и на хората, които работят с мен”, щастлив бе Спасов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cenitel88
16.03.2017 01:56

Феро е страхотен специалист ...фен съм на левски и някой ден ако стане треньор на левски ще гледам с интерес любимия си клуб защото под негово ръководство ще играе качествен футбол....не като сега...