Дерменджиев: Травмата на Дяков изглежда сериозна

22:05
Дерменджиев: Травмата на Дяков изглежда сериозна

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе много доволен от победата с 5:0 над Локомотив Горна Оряховица, но призна и лошата новина, че контузията на Светослав Дяков е сериозна. Халфът бе заменен принудително, а травмата му го поставя под въпрос за световната квалификация на България срещу Холандия в София на 25 март.


„Много добър мач за нас, контролирахме играта изцяло. Имаше някои ситуации, които трябваше да изиграем по-добре, но в крайна сметка това е футболът, може и да се греши. Ранният гол си е ранен гол. В последните мачове вкарвахме през второто полувреме. Вярно е, че ранният гол успокоява, но най-важното е, че навлизаме във форма в последните двубои“, сподели Дерменджиев.


„Контузията на Дяков ще се разбере утре, но мисля, че травмата му е по-сериозна. Дано да има възможност да играе за България, но сега не може да се каже нищо", каза още специалистът.


"Трудно е да се балансира състава, защото имаме 22-ма равностойни футболисти. Това е моя работа и мисля, че се справяме добре", завърши Дерменджиев.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cenitel88
16.03.2017 01:57

Тоя толстолоб никога не съм го разбирал...