Новият дизайн на WINNER.BG - разяснения

18:39
Новият дизайн на WINNER.BG - разяснения

Уважаеми потребители, поради многото въпроси, възникнали след смяната на дизайна на сайта и проблемите, породени от него, внасяме следните разяснения:

1. Коментарите вече се зареждат по 50 на страница, така достъпът до началните мнения се улеснява.

2. Полето за отговор на даден коментар се отваря непосредствено под него.

3. Класирането на участниците в Играта вече е достъпно за всички (най-отдолу е поставена Легенда, обясняваща какво означава всяка една графа).

4. Проблемите с коефициентите за сбор голове (1.00 за някои пазари) е оправен.

5. Проблемът с точките на участниците е оправен.

6. Проблемът с вход в профила Ви от мобилна версия е оправен.

7. Проблемът с датата на прогнозираните мачове е оправен (вече не се показва дата 03.03 за всяко направено предвиждане, а реалната).

8. Смяната на профилните снимки вече функционира.

9. Подредбата във всяко едно първенство е фиксирана по модела на предходния дизайн:

- меню "Класиране" на първа позиция

- меню "Срещи" на втора

- меню "Новини" на трета

10. На началната страница вече са видими за всички и най-прогнозираните пазари (10 на брой), както и последните 10 приключили за деня.

11. В меню "Мачове" вече може да получите достъп до вътрешния изглед на всяка среща, натискайки върху името на домакина, госта и началния час, а не както досега, само от меню "Още".

12. Всеки един код на избрана от вас лига в меню "Мачове" ви води към класирането на въпросното първенство:

- пример: натискайки код ШОТ3, се прехвърляте в класирането на шотландската Лига 2

13. Лимитът за прогнози в комбинация вече е работещ и фиксиран на до пет пазара.

14. Лимитът за единични прогнози (за период от 24 часа) вече е работещ и фиксиран на до 50 предвиждания. По Ваша препоръка в меню "Прогнози" (фишът за прогнозиране) е сложен лимит от 10 мача. За да направите, повече от 10 прогнози (20, 30 и така до 50) трябва да прогнозирате първите 10, след това селектирате следващите 10 и така, докато бройката стигне до 50 (по модела на предходния дизайн).

15. Преводът на точки става до максимум 20 мин. след обявяване на крайния резултат (системата ъпдейтва краен резултат до 5 мин. след последния съдийски сигнал на футболните мачове).

Забележка: По всички останали Ваши сигнали се работи ежедневно. Поетапно ще бъде предоставяна информация за оправените грешки и неработещи функции в сайта. Апелираме за още малко търпение от Ваша страна и Ви уверяваме, че в най-кратки срокове сайтът ще заработи на 100%.

С уважение, екип WINNER.BG

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gadatelq
26.03.2017 18:48

Администратор, не виждам вече в правилата на играта какво става с участника при фалит? Чака следващия месец ли или има нещо ново- преди имаше "Нов шанс"?!?

nase7o
19.03.2017 15:25

Здравейте,

Има ли още опцията, която ти позволява да прегледаш мачовете, които ще се предават по телевизията.

dunav1955
17.03.2017 01:27

Това,което пишете ,че до минути се превеждат точките не знам как да го вярвам.Мачовете от Лига Европа завършиха преди 1 час и 20 минути,а точки няма.Мисля,че проблема е в мачовете завършващи около края на деня.И когато прехвърли на следващия ден системата вече не се занимава с него.За това са може би и проблемите с някои резултати от предните дни.

dunav1955
16.03.2017 23:08

Не зная дали го има и при други колеги,но при мен има мачове от дата 13.04 и от 15.04 които съм прогнозирал - мачовете са изиграни,но няма обявен резултат и те така си седят,а аз нямам достатъчно точки,за да играя.

milan11
16.03.2017 12:25

Харесва ми дизайна да ни е честит на всички :)
Има не работещи неща, но с времето нещата ще слегнат. На мен ми липсва процента на познаваемост за месеца, общия процент познаваемост + позицията, на която съм за годината, месеца. Искам повече яснота за комбинираните прогнози, в тях могат да участват и прогнози под/над 2.5 гола? Как точно става цялата работа, аз избирам няколко мача и нищо не се появява в комбинирани прогнози. Бъркам ли някъде?

torbalana
16.03.2017 08:07

Ще се включват ли срещи от NBA, NHL, ATP, WTA и други баскетболни, хокейни и тенис срещи?