Как се прогнозира в новия WINNER.BG

19:10
Как се прогнозира в новия WINNER.BG

Поради многото потребителски запитвания относно новия начин за прогнозиране на мачове в играта на "WINNER.BG".

Ето как да прогнозираме:

1. Избирате меню "Мачове", след което се листват срещите за днес.

2. От падащото меню може да изберете броя на мачовете, който да Ви се показва (10, 25, 50, 100).

3. Срещите може да преглеждате една по една или да търсите конкретен мач, изписвайки името на домакина или госта.

4. Ако желаете да играете на пазар "1Х2" и прогнозирате, че крайният изход ще е реми, натискате върху коефициента за "Равен" (в случая 3.5). По този начин предвиждането Ви е записано в "Прогнози".

5. Ако желаете да прогнозирате някоя от допълнителните опции, натискате "Още", отваря Ви се ново меню, от което по описания в точка 4 начин, селектирате знак (двоен шанс, гол/гол и т.н.).

6. Ако желаете да комбинирате няколко пазара, избирате съответния брой опции, след което отивате в меню "Прогнози".

7. В меню "Прогнози" имате две опции - единични и комбиниран. В полето "Залог" избирате колко точки да отиграете на съответната селекция - минимум 1, максиумум - 10.

8. При направена прогноза се показва съобщение, което удостоверява, че предвижданията Ви са запазени.

9. В профила Ви в меню "Моите прогнози", може да видите предвижданията, които сте направили до момента.

*Забележка:

- опцията за прогнозиране на точен резултат от стария сайт е спряна, защото предстои въвеждането на отделен пазар "Точен резултат".

- коефициентите в новия сайт са динамични (т.е. подлежат на автоматична промяна), а не са статични както досега.

- получили сме и сме се запознали с оплакванията, свързани с комбинациите. След анализ на ситуацията решихме в началото на следващия месец да направим промени, ограничаващи до минимум възможността за печалба на голям брой точки само на базата на късмет. Промените ще бъдат оповестени допълнително.

- работи се по възстановяването на Супертото-то, Нов шанс и 4Х.

Очаквайте през април и напълно нова игра, която ще е с отделен награден фонд! 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

salix
30.03.2017 10:37

прогнозите които правим нали са за редовните 90 минути от срещата,вчера Прогнозирах срещата КСУ КРАИОВА-ДИНАМО БУКУРЕЩ-х срестата завърси 0-0 авие сте отчели че губя прогнозата застото срещата завършва 6-5 след изпълнение на дузпи след редовното време.

tenebrum
29.03.2017 20:45

добре де а вие на разбрахте ли че новия уинър е супер голяма издънка и никой от потребителите не го харесва,усложнен е липсват много неща които имаше и повечето хора ще се накефят да върнете стария уинър,и вие ще спечелите от това,а сега само губите потребители!!!!

Morris
29.03.2017 20:20

Като предложение мога да изкажа да има победители на база комбинации и победители на база единични прогнози - да са отделни, защото едно е някой да е познал 350/500 мача, а друго е някой да е направил комбинирана прогноза с коефициент 1200 и да спечели месеца само заради 1 прогноза.

aa4opz
29.03.2017 19:58

добре де ..тва е ясно а защо не пускате нхл нба тенис моторни спортове както обещахте ...хайде без лъжа на 1 април пуснете повече неща ..да можем да си сверяваме часовниците ...и така ..