Берба отново изненада феновете си с хубава новина

18:06
Берба отново изненада феновете си с хубава новина

Димитър Бербатов и неговата фондация ще подарят билети с автограф за предстоящия голям мач на 14 юни, в който формация на голмайстор №1 на националния отбор ще се изправи срещу тим на Луиш Фиго.


„На 7 април Фондация "Димитър Бербатов" има рожден ден. И рожденичката иска да направи подарък на някои от своите дарители - фенове, които купуват билети за мача на 14 юни: всеки, който е купил билет до 7 април включително, ще участва в разиграване, в което късметлиите ще бъдат 9. Защото на толкова става фондацията – на 9 години. Тези 9 късметлии ще получат по един допълнителен билет за същия сектор, за който е вече купеният от тях билет. Спечелените билети ще бъдат с автограф”, обявиха от фондация „Димитър Бербатов“


Мащабното събитие All Stars 2017 е планирано за 14 юни 2017 г., в София, на Националния стадион „Васил Левски“. Луиш Фиго с All Stars ще играе срещу Димитър Бербатов с United Stars. Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация „Димитър Бербатов“ и фондация „Луиш Фиго“.


Двамата големи спортисти са лично ангажирани в работата по организацията на събитието и най-вече в контактите със свои бивши съотборници и футболни съперници. От звездните участници в отбора на Димитър Бербатов до момента са обявени Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич и Едвин ван дер Сар.


Билетите се продават в мрежата на Eventim. Цените за секторите „Б“ и „Г“ са 30 лева, сектори „лъвчета“ – 45, „В“ – 60, „А“ – 100.

 

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация