Бербатов представи и Патрис Евра за шоуто си в София

10:51
Бербатов представи и Патрис Евра за шоуто си в София

"Другият ми брат!", написа Димитър Бербатов във "Фейсбук", представяйки поредната голяма звезда, която ще се включи в голямото събитие на 14 юни - защитникът на Ювентус Патрис Евра. Тогава отборът на Митко и този на Луиш Фиго се изправят един срещу друг в благотворителен мач на Националния стадион "Васил Левски".

"Другият ми брат! Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек. Единственият и неповторим Патрис Евра. Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист и се стреми към нови."

"С пет шампионски титли на Англия с Манчестър Юнайтед и с две титли на Италия с Ювентус. Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на Юнайтед. Извежда с капитанската лента и на националния отбор на Франция. Сред най-добрите леви защитници в Европа. Три пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С червените дяволи има триумф и в Шампионската лига."

"Патрис Евра. Очакваме го в София!", написа Бербо, представяйки Евра.

Билетите за благотворителния мач се продават в мрежата на Eventim. Цените за секторите "Б" и "Г" са 30 лева, сектори "лъвчета" – 45, "В" – 60, "А" – 100.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
03.04.2017 18:35

Това със сигурност ще бъде един от най интересните бенефиси на български футболист който сме гледали!! :)

Berrba
03.04.2017 13:46

Супер- до 14....очакваме още от нашите любимци да са в София