Ривър с трета поредна шампионатна победа (видео)

13:59
Ривър с трета поредна шампионатна победа (видео)

Ривър Плейт постигна трети пореден успех в Примера дивисион и общо четвърти във всички турнири. Тимът на Марсело Галярдо надделя с 2:1 в гостуването на Годой Крус в мач от 18-ия кръг на първенството.  Нападателят Аларио даде аванс на "милионерите" в 23-ата минута, след като вкара своя седми гол през тази кампания, но Кореа изравни в 36-ата минута. Родриго Мора донесе трите точки на Ривър с гол в 83-ата минута. Силен мач за играчите от "бяло-червените" направи Гонзало Мартинес, който асистира и за двете попадения.


Ривър вече има 32 точки, като се изкачи на пето място във временното класиране. Лидер е Бока Хуниорс с 40 точки. Друг от кандидатите за шампион Сан Лоренцо загуби изключително драматично с 3:4 при визитата си на Тигре, след като първата част завърши 0:0


Кардосо даде аванс на домакините в 53-ата минута, но шампионът на Южна Америка от 2014 година обърна с голове на Бианди (59) и Мерлини (61). Кастро изравни в 74-ата минута, но Мерлини отново върна преднината на гостите в 82-ата минута. Последните минути Тигре обаче стигна до пълен обрат с късни голове на Луна от дузпа в 89-ата минута и Миерес в 91-ата минута. Победителите са 18-и с 21 точки, докато Сан Лоренцо се свлече на трето място с 34 точки.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация