Кадровите проблеми за Евертън остават и преди гостуването на "Олд Трафорд"

16:41
Кадровите проблеми за Евертън остават и преди гостуването на "Олд Трафорд"

Мениджърът на Евертън Роналд Куман заяви, че Морган Шнайдерлин и Аарън Ленън ще пропуснат предстоящото гостуване на тима на Манчестър Юнайтед.


Двамата играчи на "карамелите" не играха и в съботното дерби с Ливърпул, и няма да бъдат готови и за визитата на "Олд Трафорд" във вторник. Все пак Куман се надява, че френският национал Шнайдерлин ще бъде готов за мача с Лестър в неделя.


"Групата за мача ни е същата като тази за двубоя с Ливърпул. Морган се справя много добре и мисля, че ще бъде готов за неделния мач, но за утре няма шанс. При Ленън ситуацията е сходна и той няма да бъде част от състава утре", каза холандският специалист.


Куман няма да може да се ползва и от услугите на трайно контузените Джеймс МакКарти, Шеймъс Коулман, Яник Боласие и Рамиро Фунес Мори.


В тяхно отсъствие Куман обяви, че ще продължи да разчита на по-младите играчи в отбора, включително и на таланти от академията на клуба.


"Най-добрият начин да натрупаш опит е като играеш. Аз съм мениджър, който не се страхува да даде път на младите, защото те са бъдещето на нашия клуб", добави Куман.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация