Дерменджиев подписва нов договор с Лудогорец

09:13
Дерменджиев подписва нов договор с Лудогорец

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ще подпише нов договор с клуба. Той и ръководството на разградчани са постигнали договорка и след великнедските празници подписите ще бъдат сложени. Настоящият контракт на специалиста е до края на сезона. Новият най-вероятно ще бъде за 1+1 години, разкриват източници от Разград за "Тема Спорт".

На няколко пъти напоследък шефовете на клуба гарантираха, че Дерменджиев ще продължи да води отбора и че всичко е въпрос на време и формалност. Той пое Лудогорец в началото на 2015 година, след като наследи освободения Едуард Ераносян.

Дерменжиев доказа, че единствен е способен да държи съблекалнята и да работи отлично с чужденците в тима. Нещо, което Едо не успя и логично бе махнат.

Георги Дерменджиев е напът да стане третият треньор на орлите с дубъл. Такова постижение записа Ивайло Петев през 2012 година и Стойчо Стоев през 2014 година. Лудогорец води убедително на Левски в класирането в Първа лига и е на 1/2-финал за Купата на България, където му предстои среща с Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация