Томаш: Няма да се предадем

08:04
Томаш: Няма да се предадем

Треньорът на Верея Алексанъдър Томаш логично не остана доволен от представянето на своите играчи срещу Славия. Старозагорският тим претърпя домакинска загуба с 0:1. Ивайло Димитров отбеляза единствения гол в срещата четири минути преди края на редовното време.

"За Верея нищо не се обърка. Обърка се това, че имаше огромно напрежение, залогът кой да бъде на второ място в групата и навръх празника на Славия, опитността на самия клуб надделя в един определен момент и ни излъгаха. Може би и умората, която се натрупа в нашия отбор, към края си пролича", заяви Томаш.

"Чисто спортно-технически не мога да кажа, че Славия са ни надиграли. Честитя им победата, но ние няма да се предадем. Знам, че това, което днес показахме като продукция, не се доближава и на 30-40% от това, на което сме способни. Първият проблем беше, че допуснахме да губим единоборствата, вторият, че нямахме тази скорост, която искахме да имаме. Умората си пролича, понякога искаш, но организмът не е подготвен по най-добрия начин. Моето мнение е, че не е предрешена борбата. Ако питате другата страна, не съм убеден какво ще е тяхното мнение. До последно този проект, който е Верея, трябва да се опитаме да бъде успешен. Ако беше лесно, може би щяха да са някои други хора", заяви Томаш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация