Боримиров: Съдията не искаше Левски да победи

22:51
Боримиров: Съдията не искаше Левски да победи

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров нападна остро съдията на дербито с Лудогорец Ивайло Стоянов. Той го определи като пряк виновник за равенството 0:0 в Разград заради неотсъдена дузпа в полза на сините и тенденциозност при показването на картони. Съдийството му пък определи като "престъпно".

"Нямам претенции към отбора, момчетата се раздадоха на терена. Един човек не искаше Левски да победи и това е съдията. Той не отсъди чиста дузпа за нас, а картоните бяха в една посока - в наш ущърб. Предстоят ни тежки мачове срещу Дунав и сборния отбор, на който не искам да му казвам името. Мисли се как да сме осакатени за тези мачове. Замислям се дали такъв съдия има място в "А" група. Съдийството бих определил като престъпно. Хареса ми отборът, държахме се добре на терена. Ако беше отсъдена дузпата, по друг начин щеше да се развие мачът", смята Боримиров.

"Това ще е пътят на Левски, ще имаме класни чужденци и много българи и юноши. Ще разберете за Лукин, водят се разговори за нов договор. В момента той оправдава доверието и с такива игри защитава позициите си. Няма повече да се повтарям, че на Костадинов е предложено нещо и след като не го приема, няма да го коментирам. Търсим чужденци, но няма да кажа къде", допълни босът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация