Шави: Алвес липсва много на Барселона

10:22
Шави: Алвес липсва много на Барселона

Легендата на Барселона и Испания Шави Ернандес смята, че каталунците не е трябвало да оставят Дани Алвес да си тръгне от „Камп Ноу”.

Алвес премина със свободен трансфер в Ювентус през лятото на миналата година. Десният краен бранител изкара в Барселона близо 8 години. С екипа на каталунците Алвес записа 247 мача в Примера дивисион. Освен това той спечели цели 22 трофея с Барса.

“Аз лично бих върнал Алвес в Барселона”, каза Ернандес пред Goal. Той реши да си тръгне, но той е най-добрият десен бек в света в момента и липсва много на Барселона".

Алвес се изправи за първи път срещу бившия си отбор миналата седмица, при победата на Юве с 3:0 в първи мач от ¼-финалната фаза на Шампионска лига, игран на „Ювентус Стейдиъм“ в Торино.

В интервю след срещата защитникът на „Старата госпожа” сподели, че е напуснал „Камп Ноу”, защото му е писнало да бъде изкупителна жертва за недостатъците на отбора.

Шави Ернандес също така е на мнение, че Барселона е хубаво да привлече звездата на Ювентус Пауло Дибала и полузащитникът на ПСЖ Марко Верати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация