Матераци разкри пред българин какво точно е казал на Зидан

10:04
Матераци разкри пред българин какво точно е казал на Зидан

Бившият италиански национал Марко Матераци е разкрил пред българин какво точно е казал на Зинедин Зидан на финала на Мондиал 2006, когато капитанът на Франция го удари с глава и бе изгонен от игра. Впоследствие "Скуадра адзура" спечели световната купа, а това се оказа последният мач в кариерата на Зизу. Матрицата е направил признанието си пред българския стюард Даниел Минков. Това се е случило по време на полет от Милано до Ню Йорк.


"Куриозно бе, че никой в салона не позна Матераци. Аз направо отидох при него и му казах "Марко, дай пет". Той се учуди, но веднага се засмя. Естествено, не можех да не му задам дежурния въпрос - "Защо те удари Зидан през 2006-а", разказва Минков пред "Меридиан Мач".


Матераци отговорил, че от престоя си в Италия Зидан имал голяма болка. Той знаел, че негов съотборник от Ювентус е отнел девствеността на сестра му Лила. Няколко пъти след скандала във финала на световното самият Марко е признавал, че е захапал Зизу за сестра му. Веднъж думите му са "Предпочитам сестра ти, а не фланелката ти" и "Иска ми се к*рва като сестра ти". На нашия човек на борда обаче Матрицата е признал следното: "Казах му на Зидан: "Всъщност аз оправих сестра ти". Но ако искаш да знаеш повече, си купи книгата ми". След това италианецът избухнал в смях.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bayo45
17.04.2017 18:42

Жалко.Много жалко!Много големи играчи,но с много ниска обща култура.Типично за повечето футболисти.