Барса ще обръща Юве с 8 нападатели!

14:43
Барса ще обръща Юве с 8 нападатели!

Отборът на Барселона може да започне четвъртфиналния мач реванш от Шампионската лига срещу Ювентус в тактическа схема с 8 нападатели.


Това сподели наставникът на тима Луис Енрике след победата с 3:2 над Реал Сосиедад.


"Все още се борим за всички възможни трофеи. Това е добър фундамент за началото на обрата. Със сигурност, в определен момент от мача ще сме близо до това да изравним общия резултат. Готови сме да рискуваме толкова много, че е възможно да използвам схема с 8 нападатели. Все пак, няма какво да губим", заяви Луис Енрике.


"Феновете трябва да имат вяра на тези играчи. Те спечелиха всичко възможно. Това е един отбор от шампиони", каза още Лучо.


Заканите на специалиста не изглеждат като блъф. Както е известно, в реванша срещу ПСЖ Луис Енрике стартира с тактическа схема 3-3-1-3, като на практика почти всички полеви футболисти на каталунците тогава бяха се включваха постоянно във фаза атака.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

POTO
16.04.2017 23:30

Да опитват, Дибала ще ги наказва на контри а бетона отзад ще издържи. Вкарат ли Барса първи ще се втурнат да бележат като с ПСЖ, но с тази защита една контра и са до там. Един гол на Юве и мача заспива, този път и съдиите няма да помогнат.

Kalinski88
16.04.2017 20:43

Е снощи дървото Гомеш пак титуляр. Толкова е зле , че като получи пас и си оплита краката. Няма го първото докосване, няма го магическия пас и разчитането на играта. Тоя човек има ли поне една асистенция за сезона ? Помня , че вкара един гол на Валенсия ако се не лъжа... Пълен срам. Тоя не си е и мечтал , че някога ще играе в Барселона. Да не обиждам човека , но просто не е за голям отбор. Не и с тази игра.

Kalinski88
16.04.2017 20:40

Ако Гомеш и Матю са титуляри аз мисля да не гледам мача колкото и да обичам този отбор. Енрике е прав това е шампионски отбор. Но да пускаш Матю вместо Алба и Нефутболиста Гомеш си е престъпление. Те 2мата не са виновни , че са бавни 100 годишни дървета. Виновния е Енрике , че им се доверява. Как пушача може да спре Дибала и Куадрадо ? Как Гомеш бавния ще се справи с халфовете на Юве ? Ако излезем с всичко най-добро и са в настроение могат да вкарат не 3 ами 5 гола ако ще и съдията да е родом от Торино. Много Ако-та,но все пак... :D

MaLkO_LuD94
16.04.2017 18:42

Нямаме какво да губим длъжни сме да опитаме :)