Стана ясна основна цел на Ливърпул

11:13
Стана ясна основна цел на Ливърпул

Нападателят на Олимпик Лион Александър Лаказет ще бъде една от основните трансфери цели на Ливърпул през предстоящото лято, съобщава британския "Мирър". Според изданието мърсисайдци ще опитат да подсилят сериозно състава си предвид очакваното завръщане в Шампионската лига през следващия сезон. За това намекна и мениджърът на червените Юрген Клоп.

"Мисля, че в момента Ливърпул представлява интересен проект за футболистите. Това е фантастичен клуб, към момента ситуацията при нас е добра – ясно се вижда прогресът, който отборът демонстрира", заяви Клоп, който разкри, че от клубното ръководство вече са се срещнали с някои от набелязаните кандидати за нови попълнения. 

"Разговорите, които проведохме до момента бяха много позитивни. Това не значи че всичко ще се нареди, но поне засега всичко е позитивно, защото всички те виждат прогреса ни, което е добре."

Иначе Лаказет вече призна, че през лятото със сигурност ще напусне Лион. През настоящата кампанията нападателят има 23 гола в 24 мача от Лига 1 и асистира за други два. Той е юноша на Лион и е прекарал цялата си кариера в този отбор, като има близо 200 мача в шампионата и 95 гола. Освен Ливърпул с интерес към него са още редица клубове, сред които Атлетико Мадрид, Арсенал и Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация