Левски пред звезден трансфер

09:11
Левски пред звезден трансфер

Левски може  да привлече изключително атрактивно попълнение в редиците си. На сините е предложен френският защитник Йоан Марсиал. В момента той защитава цветовете на втородивизионния Троа и не се представя особено впечатляващо. Визитката на футболиста обаче е невероятна, информира "Меридиан мач".

Той е европейски шампион с Франция до 20 години през 2010 година, когато е в състава заедно с днешни суперзвезди като Антоан Гризман и Александър Лаказет. На финала петлите успяха да победят Испания.

Това обаче дори не е най-впечатляващото, което може да се каже за него. По-интересното е, че е брат на суперзвездата на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал. Той е по-голям от него, като в момента е на 25 години.

Роденият през 1991 година бранител е преминал през Бастия, Брест и Троа в кариерата си, но в момента е изпаднал в дупка и играе за втория тим на французите през тази пролет. Точно затова, ако сините решат да го взимат, ще могат да го направят без пари, макар футболистът да има договор до 2018 година.

Контакт между Левски и футболиста е осъществен от популярния у нас мениджър Мустафа Майез, който доведе на "Герена" играчи като Аймен Белаид и Мехди Бурабия.

Очевидно обаче сините ще вземат окончателно решение за трансфера на по-късен етап, като в момента имат доста футболисти на поста централен защитник. Сърджан Лукин обаче още не е преподписал, а Симон Сандберг е нежелан, като всичко това може да отвори място за нов играч.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
25.04.2017 10:17

"Това обаче дори не е най-впечатляващото, което може да се каже за него. По-интересното е, че е брат на суперзвездата на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал. Той е по-голям от него, като в момента е на 25 години"

Чакай сега да видим, дали правилно съм разбрал. Според вас е по-впечатляващо да си брат на що-годе известен футболист, отколкото да станеш европейски шампион?? Да ви имах приоритетите.....