Зидан: Завиждам на Роналдо за головете

08:43
Зидан: Завиждам на Роналдо за головете

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не спести похвалите си към Кристиано Роналдо, който блесна с хеттрик за победата с 3:0 над Атлетико Мадрид в първия полуфинал в Шампионската лига. Французинът сподели кое е най-силното качество на португалеца, но подчерта, че целият отбор е играл много силно и това е причината за убедителния успех.

"Днес целият отбор игра фантастично. В първите 60 минути представянето ни беше перфектно. Доволни сме от свършената работа, но още е рано да се говори, че сме на финала. Вкарахме три гола, а най-хубавото е, че не допуснахме нито един. Следващата седмица обача ни чака реванш, който няма да е лесен. Преди това имаме и важен мач в първенството", заяви Зидан.

"Какво да кажа за Кристиано? Постиженията му говорят сами за него. Завиждам му, че вече има 400 гола за Реал. Най-впечатляващото у него е, че в решаващите моменти винаги е там, където трябва. Уникален играч! Той заслужава всички суперлативи, защото е истински професионалист и всеки път иска да побеждава. Колкото и много да е постигнал, винаги иска още", добави Зизу.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация