Раева: Ансамбълът ни е сочен за най-големия фаворит

22:12
Раева: Ансамбълът ни е сочен за най-големия фаворит

"Много под нивото си се представи българският ансамбъл. Като извинение може да се каже, че се натрупа голяма умора, но за мен лично това не е оправдание. Момичетата играха пред собствена публика, което дойде малко в повече, но не може да се правят такива грешки на Световна купа", заяви президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева след финала на Светоната купа в зала "Арена Армеец". 

Българките завоюваха златен медал в многобоя, както и две сребърни отличия на двете си отделни съчетания.

"Създадохме невероятна атмосфера и показахме невероятно изсрастване при индивидуалното, където момичетата спокойно може да се борят за златни медали. Нашата публика е уникална.Те искаха много да играят, да се представят силно, но това са сериозни грешки, които на голямо състезание ще са фатални за класирането. Нека не забравяме, че тези момичета обаче спечелиха три световни купи и едно Гран При", добави Раева.

"Отборът е страхотен и композициите са категорично най-силните в света. Ансамбълът ни в момента е сочен за най-големия фаворит, но не мога да си изкривя душата и да не кажа, че не може да се допуска такава грешка. Разполагаме с изключително можещи и класни гимнастички и всички правим всичко по силите ни, за да бъдат на това ниво", заяви за финал тя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация