Коутиньо остава в Ливърпул

13:28
Коутиньо остава в Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че клубът няма никакви намерения да продава голямата си звезда Филипе Коутиньо, който е трансферна цел на Барселона. Германецът увери, че собствениците не го притискат да се разделя с никой от играчите си, а напротив - планира се селекция, с която тимът да бъде подсилен за следващия сезон.

 

Коутиньо подписа нов петгодишен договор с Ливърпул през януари, но през тази седмица испански медии разпространиха информацията, че бразилецът вече се е разбрал с Барселона за трансфера си на "Камп Ноу".

 

Запитан за интереса към халфа Клоп отговори шеговито: "Кога Коутиньо подписа нов договор? С освобождаваща клауза в размер на 400 милиона паунда. Нямаме абсолютно никакви панове да го продаваме. Собствениците ме увериха, че не е нужно да продаваме никого, ако не искаме да го правим. Това означава, че можем да привлечем и други играчи. Имаме стабилен състав с добра основа. Искаме да вкараме още свежа кръв, но никой няма да си тръгва, ако ние не искаме. Напълно спокоен съм за това", заяви Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация