Берба: Ще бъде добре младите да видят успели хора

12:46
Берба: Ще бъде добре младите да видят успели хора

Димитър Бербатов обеща изненада за феновете за благотворителния мач, който организира на 14 юни на Националния стадион "Васил Левски".

"Сега няма да съобщя нищо ново. Но хората, които ще дойдат на стадиона, ще видят, че някой ще се появи изненадващо. Тези, които дойдат на стадиона, ще разберат", каза Бербатов, като много хора веднага предположиха, че може да говори за бившия си съотборник в Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, който е сънародник на другия организатор на събитието - Луиш Фиго.

Най-успешният български футболист през този век участва в представянето на новия спонсор Хюндай, който ще бъде официален превозвач на звездите, които ще пристигнат в София.

"Правим всичко, за да се чувстват звездите прекрасно при престоя им тук. Как убеждаваме тези играчи да дойдат? Ако им покажеш нужното уважение и респект, ще ти отговорят със същото. Трябва да знаеш как да подходиш към тях. Хората на най-високо ниво, в частност спортистите, са най-здраво стъпили на земята. Ще бъде добре младите да видят успели хора, които са познати по цял свят", коментира Бербатов.

Българинът бе сред гостите на "Уайт Харт Лейн" за последния мач на бившия му клуб Тотнъм на този стадион. "Спомените остават и те топлят. Беше носталгично на последния мач на "Уайт Харт Лейн", видях се с доста хора, много хубав момент. Краят на една ера, но започва друга", каза Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация