Берба поканил сър Алекс за шоуто на 14-ти юни

21:57
Берба поканил сър Алекс за шоуто на 14-ти юни

Изключително вълнуваща новина долетя за феновете на 20-кратния шампион на Англия Манчестър Юнайтед в България. Един от най-великите футболни мениджъри и главен "виновник" за тоталната хегемония на "червените дяволи" във Висшата лига - Сър Алекс Фъргюсън, се очаква в София за благотворителния двубой на 14-и юни между фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго.

 

В интервю за bTV Бербо призна, че е отправил покана към емблематичния шотландец. "Отправена е покана към сър Алекс. Хората, които дойдат на стадиона, ще останат изненадани и от други големи имена във футбола", призна двукратният първенец в Премиършип с екипа на Юнайтед.

 

Талантът от Благоевград игра четири сезона под ръководството на Съра - от 2008-а до 2012-а. Заедно, на сцената на "Театъра на мечтите", те станаха два пъти шампиони на Англия, а по веднъж триумфираха за Купата на Лигата, "Къмюнити Шийлдс" и на Световното клубно първенство.

 

В края обаче отношенията помежду им като че ли охладняха, а основната причина за това бе странното и донякъде унизително решение на Фъргюсън да остави Бербо извън групата на Манчестър Юнайтед за финала в Шампионската лига през 2011-а срещу Барселона, загубен впоследствие с 1:3.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация