Свършват билетите за сектор "В" на All Stars 2017

14:02
Свършват билетите за сектор "В" на All Stars 2017

Изключителен е интересът към билетите за сектор "В" за Мача на годината в България All Stars 2017. Пропуските за сектор "В" свършват. От шестте блока в сектора остават само 106 билета, съобщиха на официалната фейсбук страница на събитието.

На 14 юни на Националния стадион "Васил Левски" в София куп световни звезди ще играят пред българска публика. Димитър Бербатов с United Stars се изправя срещу носителя на „Златната топка“ Луиш Фиго с All Stars. Мачът е изцяло благотворителен. "Всеки с билет за мача е дарител. Като дойдеш на стадиона, подкрепяш бъдещето на България", заяви Димитър Бербатов. Каузата на фондация "Димитър Бербатов" са талантливите деца на България.

Билети за Мача на годината може да купите онлайн от eventim.bg и в мрежата в цялата страна – в билетния център на НДК в София, в бензиностанции OMV, в Office1, Orange, "Технополис", Usit Colours и в Български пощи.

Обявените звезди за All Stars 2017 дотук:

United Stars:
Димитър Бербатов, Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Рио Фърдинанд, Патрис Евра, Едвин ван дер Саар, Роби Кийн, Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров, Мартин Петров

All Stars:
Луиш Фиго, Роберто Карлош, Робер Пирес, Деко, Дуайт Йорк, Мичел Салгадо, Максуел Франческо, Толдо, Йенс Леман, Нуно Гомеш

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация