Добри новини за Вуцов

09:54
Добри новини за Вуцов
Велислав Вуцов, както и цялото спортно ръководство на Левски може да си отдъхнат, тъй като почти сигурно титулярният страж на "сините" Георги Петков ще може да застане на вратата в утрешния мач срещу БАТЕ Борисов.

Един от най-опитните и важни играчи на нашия вицешампион почувства болки в лявото си коляно по време на контролната среща с Калиакра Каварна, а в последствие се оказа, че страда и от Херния.

Все пак вчера, играчът е тренирал с основния отбор и според докторите на тима се е чувствал значително по-добре. Футболистът заяви, че ще играе на всяка цена, защото да защитаваш цветовете на Левски в тези важни мачове е от изключително значение за самия него.

Междувременно дошлият на проби преди няколко дена вратар от Словакия Даниел Кис е бил одобрен и ще остане под наем до края на сезона с опция да бъде закупен в последствие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sanguinary
13.08.2008 01:15

Чиста двойка си е мача, ако ще буфон да е на вратата.
Тоя хубав коефициент не смятам да го изтърва

Huku
12.08.2008 14:37

Кой каквото ще да говори, БАТЕ не са Барса или Арсенал.
Имаме невероятен шанс за повторно влизане в групите на ШЛ.
Всичко е в краката на футболистите и в гърлата на хилядите фенове които утре ще напълним Герена до дупка *smile*
Спокоен съм че Гошо ще пази, залагам и големи надежди на Бистрон в защита. Не съм го гледал ама на вид е як като бик *smile* (192 см висок)

abslt
12.08.2008 14:34

Успех на Левски.. не съм левскар .. но все пак тук става въпрос за БЪЛГАРСКИ отбор.. а не любим и не ! Искренно пожелавам на Левски да се преставят добре !

rosario
12.08.2008 14:00

дано ги биеме не само че на вратата ще бьде петков само левски оле

mystic_knight
12.08.2008 10:22

Наистина ще е подвиг да отстраним Батков от Левски... или ако на някой му се иска да отстраняваме Бойко Борисов... но за Бате Борисов смятам, че не са чак толкова страшни и ако наистина има отборен дух, всичко ще стане, както си трябва и ще видим кой ще ни бие в групите тази година

ruiz
12.08.2008 10:11

Освен вратар, в един тим присъстват още 10 играчи, а трябва и отборен дух, подвиг ще е да отстраним Батков Борисов...