Белчев: Ще се защитим пред УЕФА (видео)

08:17
Белчев: Ще се защитим пред УЕФА (видео)

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев определи като тактическа грешката, която доведе до гола и впоследствие загубата с 0:1 като гост на Дунав. Треньорът на армейците остана доволен от изявите на някои от младите играчи и призна, че сред тях има такива, които могат да попаднат отново и за по-дълго в първия отбор. Белчев гарантира, че клубът от "Армията" ще направи всичко възможно да се защити пред УЕФА след решението на централата да не допусне тима в европейските клубни турнири.

"Днес заложихме на млади момчета. Мисля, че през по-голяма част от мача стояха добре. Вижда се обаче, че имат нужда от повече игрови минути и самочувствие. За някои от тях има възможност да попаднат в първия състав, други пък трябва още да работят. Имаше персонални задачи при изпълнението на корнер, но след като допуснахме такъв гол, значи някъде не сме спазили тактическата дисциплина", коментира след срещата Белчев.

"Мисля, че клубът ще направи нужното, за да се защитим след решението на УЕФА да не ни допусне до европейските клубни турнири. Това, което се случи вчера с емблемата, мисля, че е най-нормалното и логично нещо. До ден-два ще стане ясна програмата за лятото. Отдавна се работи по селекцията, но към момента не искам да избързвам и да коментирам, преди да има нещо финализирано", допълни още наставникът на червените.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация