Белчев: Ще се борим за дубъл през следващия сезон

12:17
Белчев: Ще се борим за дубъл през следващия сезон

Стамен Белчев говори пред "Тема Спорт" след утвърждаването му за треньор на ЦСКА. Малко по-късно наставникът замина на почивка в чужбина, където ще остане в продължение на седмица.


"Радостен съм, че вече всичко е официално и оставам начело на ЦСКА. Благодаря за оценката на ръководството. Аз и моят щаб сме амбицирани да дадем най-доброто от себе си, за да носим трофеи на клуба. Разбира се, трябва да се подобрим още много."


"През пролетта видях интересни, хубави неща на терена. Но според моето виждане за футбола сме способни на повече. Сигурен съм, че в следващите месеци ще покажем още по-добро лице. Факт е, че има израстване в отбора, като цяло играем на ниво. Но тепърва трябва да ставаме по-силни", заяви Белчев пред "Тема спорт".


"Приоритетите ми са ясни - победа във всеки мач, битка до последно за титлата и за Купата на България. ЦСКА гони всички трофеи", добави треньорът.


"Работи се по селекцията, ръководството води преговорите Не мога да кажа със сигурност дали ще има нов играч за началото на подготовката, надявам се това да е факт".


Новата цел пред 48-годишния специалист е ясна отборът да се бори за титлата и Купата.


"Подбираме внимателно, защото искаме хора, които да си вършат работата по най-добрия начин - качество за сметка на количество", коментира още Белчев. "Вече имам представа на кои играчи ще разчитам и на кои не, но нека да съберем и тогава ще съобщим подробности", допълни Белчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация