Ман Юнайтед обяви официално първото си лятно попълнение

10:26
Ман Юнайтед обяви официално първото си лятно попълнение

Шведският защитник на Бенфика Виктор Линдельоф ще продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед, съобщи сайтът на английския гранд.

Двата клуба са постигнали принципно споразумение за трансфера на скандинавеца, който през юли ще навърши 23 години.

Сделката ще бъде финализирана, след като централният защитник премине медицински изследвания и получи разрешение за работа на Острова, за което Манчестър Юнайтед ще съобщи допълнително. 

Миналият сезон Линдельоф взе участие в 32 мача от португалския шампионат. Други кандидати за него бяха Рома, Пари Сен Жермен и Барселона. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
12.06.2017 09:18

защо трябва да получи разрешение за работа!? Англия все още не е извън ЕС! Имат нужда от защитник, но също така и от плеймейкър, крило и нападател.

Juan33
12.06.2017 10:09

В Англия, въпреки че са в ЕС, пак се иска работна виза, за да работиш. Там винаги е било така.

Pechenqgata
11.06.2017 17:05

Доста перспективен защитник, ако се доразвие добре и се предпази от контузии, мисля че юнайтед са си осигурили защитата за години напред.

Ordinary
11.06.2017 11:18

Манафите само надценени анонимници привличач и затова пак ще са на 6то място. хахахахахах По-големи идиоти от тях на трансферния пазар няма!

Dimas1991
11.06.2017 11:53

Още като видях ,че в тази тема има написан коментар бях сигурен ,че е твой. Много са те комплексирали Юнайтед тебе. Все те са ти в устата. Уж си фен на Челси но в темите на Челси няма нитои един твой коментар . Единственното което правиш е да избиваш комплекси в теми за Юнайтед. Жалък си ! Но какво ли да очаквам от един фен на Челси с лого на Лудогорец и пишещ само в теми за Юнайтед. Ти самият май не знаеш на кой свят се намираш. Пълен бояджия. А най ме кефи часта в която уж пускаш "шеги" и после сам си се смееш на "шегите" :)