Бербатов: Децата заслужаваха това (видео)

08:34
Бербатов: Децата заслужаваха това (видео)

Димитър Бербатов не скри вълнението си след края на благотворителния мач "All Stars 2017", който събра футболни величия от цвят на Националния стадион "Васил Левски". Футболният спектакъл събра близо 35 000 зрители по трибуните, като всички ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация "Димитър Бербатов" и фондация "Луиш Фиго".

"Още не мога да оценя изцяло случилото се, защото бях участник в цялото това нещо и умората вече надделява. Предполагам обаче че в следващите дни аз и моят екип ще се насладим на това, което се случи. Надявам се всички, които присъстваха на срещата, всички, които бяха пред екраните, всички, които бяха дарители наистина да са изпитали удоволствието, което ние изпитахме. Специално аз го изпитах, заради това, което се случи, защото го направихме за децата, а си мисля, че в крайна сметка те бяха най-щастливи. Осъществяването на този проект бе една голяма стъпка в развитието на нашата фондация. Сега предстоят други проекти, които ще имаме време да обсъдим. В този случай имах подготвен екип, който знаех, че ще реализира всичко."

Попитан има ли нещо специално, което ще остане в съзнанието му, Бербатов сподели: "Цялото събитие. От момента, в който дойдоха бившите ми съотборници. Днес – самото стъпване на стадиона, срещата ми с децата. След мача, когато отидох при тях да поздравя тях и родителите им. Всичко това." Специално за мача в София пристигнаха множество футболни звезди, като голяма част от тях бяха бивши съотборници на Бербатов, които демонстрираха уважението си към него и неговата кауза.

"Това ме радва и ме кара да се чувствам горд. Показва, че съм запазил отношения с хора, които са световни имена във футбола. Когато се отнасяш с уважение и с респект към хората, с които си работил, те ще ти отвърнат със същото. Най-важното нещо бе това, че с всички дарители, които дойдоха на стадиона ще можем да осъществим много нови проекти, свързани с децата, които видяхте, че награждаваме. А те са много и го заслужават", допълни още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация