Конте бесен от липсата на трансфери, готви се да напусне

09:58
Конте бесен от липсата на трансфери, готви се да напусне

Мениджърът на Челси Антонио Конте съвсем не е далеч от мисълта да напусне клуба, въпреки че още в дебютния си сезон в Англия стана шампион. Италианецът е крайно недоволен от липсата на нови попълнения. Отношенията между Конте и част от ръководителите на Челси са доста обтегнати, а в Италия припомниха, че по подобен начин специалистът си тръгна и от Ювентус през лятото на 2014 година, използвайки като оправдание неспособността на клуба да доведе желаните от него играчи.


Известният журналист Джанлука ди Марцио подчертава, че на "Стамфорд Бридж" има от какво да се притесняват, макар че според английските медии шансът Конте да си тръгне е минимален.


Желанието на бившия халф е да изгради отбор, който да е способен да спечели Шампионската лига. Неговото мнение е, че на този етап тимът не разполага с достатъчно потенциал, за да се конкурира успешно с най-добрите в Европа.


Ако се стигне до раздяла между Челси и Конте, един от вариантите за негов наследник е Томас Тухел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Boyan.Brezov
18.06.2017 15:37

След 1-ви юли ще има нови трансфери защото от тогава влиза с сила новият договор с найк ;)

Deuz
16.06.2017 12:45

Antonio Conte is committed to Chelsea and will return for pre-season in the first week of July, according to Sky sources.

There were reports this morning that he's not happy with Chelsea over a lack of singings. But we understand he is happy at the club and those reports are false.

Chelsea are calm over the speculation, which they consider to be unfounded, and sources at the club say it is business as usual.

PureEvil
16.06.2017 11:47

Никой не спи! Новият ни спонсор ще бъде обявен на 1 юли, така че и 1000 траснфера да сме направили вече няма да ги обявят пред това!

PureEvil
16.06.2017 13:03

Защото тази статия е разказ по картинка. Първо източника на статиите за Конте от днес е една статия на Sky в която се казва, че Конте бил разочарован от ръководството за малкото пари за трансфери. Естествено Скай не са жълти и са направили официално запитване към ФК Челси за отговор на тези твърдения по медиите.

Никъде не се споменава за напускане или нещо подобно.

darklight
16.06.2017 10:34

Няма да го виня, ако напусне. Умрялото ни ръководство пак спи зимен сън насред лятото.