Клуб от Серия А надцака Лудогорец за "Новия Левандовски"

15:27
Клуб от Серия А надцака Лудогорец за "Новия Левандовски"

Сампдория договори привличането на полския младежки национал Давид Ковнацки от Лех Познан, съобщава "Кориере дело Спорт".


Трансферът на 20-годишния нападател, известен като "новия Левандовски", в клуба от италианския футболен елит ще бъде на стойност от над 4 милиона евро с бонусите.

 

"Има договорка между Сампдория и Лех Познан, остават само дребни детайли", обяви в "Туитър" агентът на играча Марцин Кубацки.

 

Ковнацки беше считан за сигурно ново попълнение в състава на Стандард Лиеж, след като белгийците предложиха 2.5 милиона евро за правата на играча, който дори пътува до Лиеж в края на миналия месец. В последствие, обаче, Сампдория се свърза с управата на Лех и заяви интерес, а сделката със Стандард беше стопирана. Ковнацки записа 33 мача с 12 гола и 3 асистенции през миналия сезон на клубно ниво. Той беше част от състава на Полша на Европейското първенство за младежи до 21 години. Интерес към нападателя имаше и българският шампион Лудогорец. Той беше гласен за заместник на Клаудиу Кешерю, който е пред трансфер в турския Трабзонспор.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация