Вутов виси за Хайдук, контузил се в банята

10:07
Вутов виси за Хайдук, контузил се в банята

Състоянието на халфа на Левски Антонио Вутов съвсем не е толкова добро, колкото се считаше в началото, пише "Меридиан мач". 

Както е известно, той пропусна двубоя със Сутиеска заради битов инцидент. Впоследствие обаче станаха ясни повече подробности около случилото се. Оказа се, че душ кабината в хотела в Подгорица се е сринала върху краката на Вутов и го е нарязала. В момента той е с шевове, като е пробвал да обуе футболни обувки, за да играе, но не му се е получило. Затова сега той няма да може да тренира в близките дни и което е по-лошо - виси за първия мач с Хайдук Сплит. 

Това е огромен удар за „сините", тъй като без Вутов тимът страдаше много при гостуването на Сутиеска. Идеята бе Вутов да замени неубедителния Франсис Нар на левия фланг на атаката, но след като не бе на линия, това не се случи. 

На „Герена" са останали доволни от състоянието на новото попълнение Жорди Гомес. Той проведе фитнес тест с кондиционен треньор в София, докато другите се потяха в Никшич, за да си осигурят класирането напред в турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари