Томаш: Ако Берое играе пред пълен стадион, нещата ще бъдат ок

19:45
Томаш: Ако Берое играе пред пълен стадион, нещата ще бъдат ок

Старши треньорът на Берое Александър Томаш, който ще направи официален дебют срещу бившия си отбор Верея заяви, че двата състава няма с какво да се изненадат. " Верея се подсили с 2-3 имена, но няма да изневерят на стила си. Добра сплав, добър колектив", коментира Томаш.


Младият специалист заяви, че селекцията под Аязмото не е приключила: "Наблюдаваме футболисти. Що се отнася до тези, които привлякохме, съм убеден, че са добри. И смятам, че ще покажат по най-добрия начин на какво са способни. Ние като треньори правим всичко възможно да се чувстват добре в Берое.
Чакаме нови попълнения, но няма нищо конкретно. Търсим на позицията нападател. В крайна сметка ще рискуваме. Чакаме до 24 часа да се развият нещата, но какво ще стане...", допълни още наставникът на Берое.


Томаш коментира и подготовката на шампиона на България за 1986 година: "Времето беше много кратко за подготовка, но така казват всички треньори. А дали сме готови за първенството, утре ще се види на терена. Има подобрения от това, което съм забелязал. Естествено, че на никого времето не му стига, но в крайна сметка мачовете чукат на вратата. Най-важно е да вдъхновим нашите футболисти да дават всичко от себе си във всеки мач. Но най-важно за тях е да изпитват удоволствие от това, което вършат. Личната ми цел е висока, но пак казвам - човек не може да надскача боя си. Ако Берое играе пред пълен стадион, нещата ще бъдат окей."

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация