Супер 7 се завръща! Включи се в битката за 100 000 лв.

14:01
Супер 7 се завръща! Включи се в битката за 100 000 лв.

Уважаеми потребители, екипът на WINNER.BG има удоволствието да Ви съобщи, че от събота (15.07) започва вторият сезон на играта Супер 7. Тя отново ще е с безпрецедентен за България награден фонд от 100 000 (сто хиляди) лeвa!

Продължителността й ще е паралелна с продължителността на водещите европейски клубни шампионати - Англия, Германия, Испания, Италия, Португалия, Русия, Франция, Холандия, Шампионската лига, Лига Европа, плюс българската Първа професионална лига - юли/август - май/юни.

Супер 7 ще бъде разделен на кръгове - по един за седмица, когато всеки един от вас ще има възможността да участва за голямата награда от 100 000 лв. (възможно е да има междинни кръгове, които ще бъдат обявявани допълнително).

За разлика от другите игри в сайта, в Супер 7 няма нужда да използвате точки от актива си, за да играете, а всеки един потребител има право на една прогноза за кръг.

Правила на играта:

- всеки кръг трябва да дадете прогноза с точен резултат за 7 мача и 1 резервен (в случай, че един от седемте основни бъде отложен). След като дадете предвиждане за всеки един от мачовете в кръга и натиснете бутона "Играй сега", ще ви се покаже съобщение Прогнозата за Супер 7 е направена, което удостоверява, че избраните от Вас резултати са запазени успешно. При определянето на печалба/загуба се взима под внимание резултатът от редовното време, плюс добавеното от съдията допълнително време (продължения и дузпи не се взимат предвид). В случай, че има два или повече отложени мача от кръга, наградата от 100 000 лв. отпада за този кръг. 

- за всеки познат краен изход (1Х2) и точен резултат се превеждат точки, както следва:

* за всеки познат краен изход (1Х2):

- 5 точки 

*за всеки познат точен резултат:

- 10 точки

- имате възможност да променяте прогнозите си до 5 минути преди началото на първата среща от кръга, след това възможността за прогнозиране се преустановява. 

Всеки кръг се разиграва голяма награда от 100 000 (сто хиляди) лева. Печели я този участник, който е познал всичките 7 (седем) точни резултата от кръга.

В случай, когато има двама участници, познали всички 7 (седем) точни резултата, голямата награда от 100 000 лв. се дели на две. В случай, когато има трима участници, познали всички 7 точни резултата, голямата награда от 100 000 се дели на три и т.н. 

Наградният фонд не се натрупва! Той е отделен за всеки кръг!

Супер 7 ще има отделно класиране. В края на сезона всеки потребител, завършил в топ 5, ще има възможност да спечели и допълнителни награди, както следва:

1-во място - 1000 лв.

2-ро място - 500 лв.

3-то място - 300 лв.

4-то място - 200 лв.

5-то място - 100 лв. 

В случай, когато имаме двама или повече участници с равен брой точки в края на сезона, определящ за по-предната позицията в крайното класиране ще бъде по-големият брой познати точни резултати.

Точките, спечелени от Супер 7, не се добавят към точките за основната игра на WINNER.BG!

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари