Супер 7 се завръща! Включи се в битката за 100 000 лв.

14:01
Супер 7 се завръща! Включи се в битката за 100 000 лв.

Уважаеми потребители, екипът на WINNER.BG има удоволствието да Ви съобщи, че от събота (15.07) започва вторият сезон на играта Супер 7. Тя отново ще е с безпрецедентен за България награден фонд от 100 000 (сто хиляди) лeвa!

Продължителността й ще е паралелна с продължителността на водещите европейски клубни шампионати - Англия, Германия, Испания, Италия, Португалия, Русия, Франция, Холандия, Шампионската лига, Лига Европа, плюс българската Първа професионална лига - юли/август - май/юни.

Супер 7 ще бъде разделен на кръгове - по един за седмица, когато всеки един от вас ще има възможността да участва за голямата награда от 100 000 лв. (възможно е да има междинни кръгове, които ще бъдат обявявани допълнително).

За разлика от другите игри в сайта, в Супер 7 няма нужда да използвате точки от актива си, за да играете, а всеки един потребител има право на една прогноза за кръг.

Правила на играта:

- всеки кръг трябва да дадете прогноза с точен резултат за 7 мача и 1 резервен (в случай, че един от седемте основни бъде отложен). След като дадете предвиждане за всеки един от мачовете в кръга и натиснете бутона "Играй сега", ще ви се покаже съобщение Прогнозата за Супер 7 е направена, което удостоверява, че избраните от Вас резултати са запазени успешно. При определянето на печалба/загуба се взима под внимание резултатът от редовното време, плюс добавеното от съдията допълнително време (продължения и дузпи не се взимат предвид). В случай, че има два или повече отложени мача от кръга, наградата от 100 000 лв. отпада за този кръг. 

- за всеки познат краен изход (1Х2) и точен резултат се превеждат точки, както следва:

* за всеки познат краен изход (1Х2):

- 5 точки 

*за всеки познат точен резултат:

- 10 точки

- имате възможност да променяте прогнозите си до 5 минути преди началото на първата среща от кръга, след това възможността за прогнозиране се преустановява. 

Всеки кръг се разиграва голяма награда от 100 000 (сто хиляди) лева. Печели я този участник, който е познал всичките 7 (седем) точни резултата от кръга.

В случай, когато има двама участници, познали всички 7 (седем) точни резултата, голямата награда от 100 000 лв. се дели на две. В случай, когато има трима участници, познали всички 7 точни резултата, голямата награда от 100 000 се дели на три и т.н. 

Наградният фонд не се натрупва! Той е отделен за всеки кръг!

Супер 7 ще има отделно класиране. В края на сезона всеки потребител, завършил в топ 5, ще има възможност да спечели и допълнителни награди, както следва:

1-во място - 1000 лв.

2-ро място - 500 лв.

3-то място - 300 лв.

4-то място - 200 лв.

5-то място - 100 лв. 

В случай, когато имаме двама или повече участници с равен брой точки в края на сезона, определящ за по-предната позицията в крайното класиране ще бъде по-големият брой познати точни резултати.

Точките, спечелени от Супер 7, не се добавят към точките за основната игра на WINNER.BG!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари