Лудогорец сгази Жалгирис (видео)

19:54
Лудогорец сгази Жалгирис (видео)

Лудогорец победи Жалгирис с 4:1 на стадион " Лудогорец арена" в мач реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

 

Българският шампион загуби първата среща с 1:2, но демонстрира класата си и не остави шансове на своя опонент във втория двубой.

 

През първото полувреме "зелените" надиграха своя съперник, но за пореден път допуснаха елементарен гол.


Първото попадение в срещата реализира Нюаджи в 15-ата минута, след груба грешка на Светослав Дяков и бранителите на домакините.


В 21-ата минута Козмин Моци отправи опасен изстрел, но вратарят на гостите демонстрира отличен рефлекс и изби.


В 27-ата минута Лукас Саша се освободи от противников бранител и шутира без подготовка, но в аут.


Минута по-късно Вандерсон намери Клаудио Кешуру в наказателното поле, който от удобна позиция не успя да реализира.


В 36-ата минута Моци пропусна да се разпише с глава от чиста позиция.


В 41-ата минута българският шампион изравни. Вандерсон намери майсторски Кешеру, който предостави на Натанаел. Бранителят прати кълбото в мрежата след удар по земя с неудобния десен крак.


В 54-ата минута Лудогорец пропусна нова възможност. Вандерсон сложи топката на главата на Марселиньо, който от няколко метра не успя да реализира с глава.


В 55-ата минута логичното се случи. Вандерсон центрира към Марселиньо, който се хвърли и заблуди вратаря и топката се озова в мрежата.


Окрилени от гола възпитаниците на Георги Дерменджиев продължиха да атакуват и набезите им дадоха резултат.


Минута след второто попадение Натанаел проби по лявото крило и намери Кешеру. Нападателят не остави шанс на стража на Жалгирис с крисив удар от въздуха за 3:1.


В 64-ата минута Марселиньо "навърза" няколко играчи на противника и пробва късмета си. Вратарят на гостите скъси ъгъла и изби. При добавката Джонатан Кафу пропусна от удобна позиция.


В 74-ата минута "орлите" до голяма степен сложиха точка на спора. Вандерсон изведе Лукаш Саша по дясното крило. Бранителят поведе и сложи топката на крака на Кешеру. Нападателят вкара отблиза за 4:1.


До края срещата се доиграваше. Реферът даде четири минути продължение на редовното време. След последния съдийски сигнал "орлите" празнуваха класирането си в третия предварителен кръг на турнира.

 

 

 

 

 

ЛУДОГОРЕЦ - ЖАЛГИРИС 4:1

 

0:1 Нюаджи (15)

1:1 Натанаел (41)

2:1 Вандерсон (55)

3:1 Кешеру (56)

4:1 Кешеру (74)


ЛУДОГОРЕЦ: 1. Броун, 8. Лукас Саша, 32. Пластун, 30. Моци, 6. Натанаел, 18. Дяков, 12. Анисе, 22. Кафу, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 28. Кешерю


ЖАЛГИРИС: 1. Виткаускас, 2. Климавичиус, 5. Слингард, 6. Мбоджи, 7. Благоевич, 8. Ваиткунас, 16. Траоре, 27. Люжич, 44. Нюаджи, 80. Еливелто, 88. Куклис

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zlobar4o
20.07.2017 07:30

Лудогорец биха с доза късмет но трябва да призная че жоро треньоро този път направи напълно адекватни смени. Сега ако остави и кафу малко резерва ще го призная за тренер

nikolaigalata
19.07.2017 23:39

Жалки бяха Лудогорец. Както и в първия мач . Просто в този имаха късмет . Треньора е напълно неадекватен. Нямам думи просто . Който го е набедил че става за треньор ,явно не е бил добре . Ако бях аз треньор на Лудогорец с тези играчи , щях да взема мача с 10 на 0 а не с 4:1 . Да се мъчат с такъв жалък отбор като Жалгирис , просто трябва да им светне лампичката в ръководството на Лудогорец че нещо не е наред. Но явно и те толкова разбират от футбол .
Както и да е . Минаха го този кръг , но остава напълно неясно какво ще стане в следващия . А можеше да не е така , с един треньор на място както се казва .

WDale
20.07.2017 09:19

Ти също си жалък. Още от оня ден дето ти прочетох някакъв коментар как си бил по-добър треньор от Гошо треньоро. Много високо самочувсвие вадиш, а както всички знаем напълно без покритие. За това и си жалък.

Garrincha
19.07.2017 22:47

Поздравления за отбора на "Лудогорец" - класен футбол ! Чакаме на "Градски стадион" в Русе за дербито на северна България ! 10 000 ще пеят за "Дунав" Русе !!! ;)

putopalo
19.07.2017 21:22

Симпатизирам на лудохорец само заради яката емблема,която имат-хамерикански белоглав орел.Мача още не свършил и нашата кауза може и да успее.Успех белоглави орли и попътен вятър.

De_na_Ce1_9_1_4
20.07.2017 19:32

Абе, братко, ти не беше ли написал в по-по-по-предишния си коментар, че:"...Жалгирис ще се изгаврят с гърчавите бразилчета... от Лудогоррец..."! Аре - имай малко повечко морал все пак..

Simeon.Todorov
19.07.2017 21:53

Добра е емблемата и аз ги подкрепям, но трябва да налагат българи не, че съм против тия чужденци,но все пак е бг отбор