Локо Пловдив не се даде на Лудогорец в Разград (видео)

22:52
Локо Пловдив не се даде на Лудогорец в Разград (видео)

Отборите на Лудогорец и Локомотив Пловдив направиха равенство 0:0 в мач от третия кръг на Първа лига, игран на " Лудогорец Арена" в Разград.

Наставникът на орлите Георги Дерменджиев даде почивка на голяма част от основните си футболисти с оглед важния реванш с Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг на Шампионска лига в средата на следващата седмица. Това се отрази на играта на шампионите, които не показаха обичайното си високо ниво и така и не успяха да стигнат до гол.

Срещата започна с натиск на домакините. В 10-та минута главния рефер Волен Чинков отсъди дузпа в полза на Лудогорец. Жоао Пауло стреля в дясно, а вратарят на Локомотив успя да нацели ъгъла и да спаси 11-метровия наказателен удар. В 22-та минута Умарбаев нанесе далечен шут, но право във вратаря Ренан. Добра възможност за Локомотив се откри през Марчев в 37-та минута, когато той стреля опасно на сантиметри от целта. В 39-та минута Илко Пиргов се намеси при един далечен удар на Жоао Пауло.

В 52-та минута Димо Бакалов бе изведен в наказателното поле на Лудогорец и стреля опасно, но над целта. В 57-та минута изпълнение на Пламен Крумов от пряк свободен удар мина встрани от вратата на Ренан. В 65-та и 75-та минута Лудогорец нанесе два изстрела чрез Мисиджан и Кишада, но Илко Пиргов бе на мястото си. В 84-та минута удар на Кампаняро мина встрани от вратата на Локомотив.

По този начин двамата тима поделиха точките и Локомотив се изкачи до втора позиция с 5 точки, докато Лудогорец заема 5-то място с 4 точки и мач по-малко.

В другия мач от деня отборите на Берое и Пирин направиха равенство 1:1.

Състави:

Лудогорец - Дос Сантос, Пластун, Терзиев, Кампаняро, Анисе, Саша, Мисиджан, Лукоки, Кишада, Василев, Араужо; Резерви - Броун, Керчев, Моци, Климентов, Китов, Ковачев, Дост

Локо Пловдив - Пиргов, Николов, Бедиме, Крумов, Траянов, Марчев, Серджо, Бакалов, Велковски, Умарбаев, Мартинович; Резерви - Диао, Пашов, Йевтовски, Ангелов, Исуф

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
29.07.2017 23:52

Футбола е проста игра , която обаче се играе от умни хора .
Ако в момента ми дадат отбора на Лудогорец , въпреки че ще имам само 3 дена до реванша, тези от Апоел Бер Шева ще си помислят че играят срещу Барселона. И то без да преувеличавам . Естествено не става въпрос за футболистите на Барселона , с които аз няма да разполагам . Но стила на игра ще ми е подаване на топката по земя , без задържане на топката, без дълго водене на топката и без никакви центрирания по въздух .
Направо израелците ще си помислят че първия мач е бил някаква шега .

Дъ..Стоянов
30.07.2017 12:29

Пич, вземи стани един треньор направо, ще ни оправиш БГ футбола, а и не ти ли писна в една статия да пишеш по 3 пъти един и същи коментар, ебахти спрелия си.

nikolaigalata
29.07.2017 23:13

Тази игра - футбол не се играе само ей така - да пуснеш някакви играчи и те сами да правят играта както си знаят . На играчите им трябва им някой треньор , който разбира от футбол. Да им казва например да си подават повече топката , да не я задържат и т.н.т. И също така този треньор трябва да вижда във всеки един момент кой играч може да играе и кой не , кой е във форма и кой не . И така нататък . Ама то трябва мозък и мисъл , която за жалост я няма у сегашния треньор .