Владо Стоянов получи усложнения, ще е аут за по-дълъг период от очакваното

07:57
Владо Стоянов получи усложнения, ще е аут за по-дълъг период от очакваното

Възстановяването на вратаря на Лудогорец Владислав Стоянов ще продължи по-дълго от очакваното.


В момента стражът е на лечение в Барселона. Очакваше се той да е готов към началото на октомври, но вече е ясно, че отсъствието му ще продължи поне до края на годината.


Стоянов се контузи тежко дни преди световната квалификация с Холандия в края на март по време на тренировка в базата в Бояна и се наложи операция в Румъния.


Първоначално всичко около коляното му е било наред, но впоследствие настъпват усложнения, които са наложили лечение в Барселона, където Владо се лекува в момента.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
05.08.2017 12:05

Най-после поне една добра новина за Лудогорец . Те да се надяват да не се възстанови изобщо , иначе този дебелия вратар ще опропасти всякакви надежди за класиране в групите на шампионска лига. Бавен , тромав , играе с нежелание. Такъв вратар не им трябва на Лудогорец . Да го подарят на Левски или ЦСКА и те да му се "радват" вече .

nikolaigalata
05.08.2017 14:19

Не си ме разбрал правилно или не съм гонаписал достатъчно ясно . Владо Стоянов ще опропасти всякакви надежди за класиране в групите на Шампионска Лига до година . Защото другата година пак ще се борят за влизане в групите на Шампионска Лига . Не искам да мисля злото на човека . Просто да се контузи, той пак ще си живее нормално живота . Ще си бъде при семейството , ще може да ходи дори и да бяга . Просто няма да може да се натоварва , това е. Но като гледам колко ограничено мислене имат от щаба на Лудогорец , те просто няма да махнат слабите си футболисти никога, освен ако не са контузени . Това е единствената надежда за по-доброто им представяне ,понеже треньора е бавно развиващ и няма как да види кой е слаб футболист . Явно са се влюбили в тях и ще ги слагат титуляри за винаги . В този ред на мисли се надявам да се контузят и да не могат да играят никога повече съответно : Кешеру , Дяков , Терзиев , Кампаняро и Саша .

zlobar4o
05.08.2017 14:04

Владо си е класа може да не е най добрия вратар но гори в играта и знае как да ръководи защитата пред себе си. Липсват българи в играта тея двамата чужденци да не са по добри. Чворович от Ботев например имал много добри спасявания ама никой не вижда че повече от половината са след негови грешки понеже не може да отиграе топката правилно. Ако някой се отърва от калпав вратар след контузия тоеа е Левски.