Конте: Сега вече дори един обикновен играч ще струва 40-50 милиона

08:01
Конте: Сега вече дори един обикновен играч ще струва 40-50 милиона

Мениджърът на Челси Антонио Конте очаква ръст в цените на футболистите след рекордния трансфер на бразилеца Неймар от Барселона в ПСЖ срещу 222 милиона евро.


"Щом могат да си го позволят, защо не? Неймар е един от най-добрите в света. Обикновено такива играчи не сменят клубовете често, но ако искаме да ги имаме, трябва да приготвим такива суми. Сега обаче дори и обикновен играч ще струва по 40-50 милиона. Цените неизбежно ще се покачат", коментира италианецът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
06.08.2017 07:28

Колко е прав за съжаление... играта много се е променила вече, и всички отбори силно зависят от спонсори, така че колкото по добри са те и колкото повече пари наливат в отбора, толкова по големи са шансовете да е силен един отбор в днешно време... ако не се получава с играчите от школата винаги ще се дават пари за да се купуват играчи които да постигат успехи с отбора. Много нечестно спрямо по малките отбори според мен, но и не мисля че има връщане назад вече. Конте е прав!

simi91
05.08.2017 19:21

Ама тия 222 млн. са откупуваща клауза - сума, която не позволява на Барселона да откаже офертата и ПСЖ имат пряко право да отправят контракт към Неймар. Тази сума в никакъв случай не означава, че той струва тези пари. Така че не виждам защо са тези ''притеснения''.