В Ботев вдигат Неделев за Суперкупата

09:23
В Ботев вдигат Неделев за Суперкупата

Лекарският щаб на Ботев Пловдив прави всичко възможно, за да вдигне на крака звездата на тима Тодор Неделев за предстоящия двубой с Лудогорец за Суперкупата на България. Както е известно, халфът има разтежение, заради което пропусна последните няколко мача на своя тим. В последните дни обаче състоянието му се подобрява и треньорът Николай Киров вярва, че той ще може да играе срещу орлите, информира "Тема Спорт".

Пловдивчани няма да имат официална тренировка на стадион "Лазур" преди мача в сряда. Снощи отборът тренира на своята база, а днес след сутрешното занимание жълто-черните заминават към морето, като ще се настанят в хотел в Ахелой. Причината за това решение на спортно-техническия щаб на Ботев е, че отборът добре познава обстановката на "Лазур" след трите мача в Лига Европа с Партизани Тирана, Бейтар Йерусалим и Маритимо.

През уикенда Ботев нямаше мач, тъй като отложи срещата си със Септември от 4-ия кръг на Първа лига. Това позволи на отбора да се подготви възможно най-добре за предстоящия сблъсък с разградчани в сряда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация