Чилич и Азаренка пропускат турнира в Синсинати

18:47
Чилич и Азаренка пропускат турнира в Синсинати

Финалистът от Уимбълдън Марин Чилич и носителката на две титли от Големия шлем Виктория Азаренка ще пропуснат силния турнир в Синсинати, който е последната подготовка преди началото на Откритото първенство на САЩ.

Хърватинът все още не се е завърнал на корта след загубата си от Роджър Федерер на финала на Уимбълдън, когато стана ясно, че има проблем с адукторите. 

"Имах огромно желание да играя в Синсинати, където спечелих първата си титла от Мастърс сериите и където са някои от най-добрите ми представяния в кариерата. Все още не се чувствам готов на 100 процента, за да играя на топ ниво и да защитавам титлата си", разкри Чилич.

Азаренка, която наскоро се завърна на корта, след като в края на миналата година роди първото си дете, пропуска надпреварата по "семейни причини". Американският сайт TMZ Sports съобщава, че Азаренка се разделя с бащата на Лео - Били Маккийг, и в момента двамата водят съдебна битка за родителските права. До разрешаването на спора, синът на 28-годишната тенисистка няма да може да напуска Калифорния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация