"Mundo Deportivo": Коутиньо е готов да бойкотира Ливърпул заради Барса

21:03
"Mundo Deportivo": Коутиньо е готов да бойкотира Ливърпул заради Барса

Според каталунския спортен всекидневник "Mundo Deportivo" Филипе Коутиньо е готов да бойкотира Ливърпул с ясната идея да сътрудничи за трансфера си в Барселона.


Бразилецът е уведомил Юрген Клоп, че не желае да облича отново фланелката на мърсисайдци. Той дори би рискувал да разгневи германския специалист и така да постави под въпрос участието си на Световното първенство идното лято.


Коутиньо е решил да надигне тон и така да подпомогне Барса в трудните преговори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hitchhiker1902
17.08.2017 17:59

Ейй, ама как се връзвате всички...
И откога информация за Пуул се черпи от... каталунски вестници? Ако има вестник, пред който дейлитата лъхат на сериозна журналистика - това Мундо. Припомням само:
Купуваме Верати, той иска, ши стачкува направо... Па то не бил Верати, ами Неймар. И не идвал ит ПСЖ, ми отивал там.
После купуваме Дибала, щот е приятел на Меси и Лео лично го иска. После не го купуваме, щото не пасва на... Меси. Е, междувременно Юве ни тегли една, Дибала също, но не го взехме, само щото не искахме...
Сега, още утре, направо нощес даже ши представяме Дембеле и Коу. Единия се е качил на Айфеловата кула и ш'съ самоубива, другия държи Клоп за заложник в мазето си, само и само да дойдат в Барса! После да не се окаже, че не било Коутиньо, ми Паулиньо. И не е Усман Дембеле, ми Йоско Дебелия от Стършел Тъпчилещово...

Amateur1878
17.08.2017 16:23

Ето заради това искам да имаме колкото се може по-малко испано и португало говорещи в отбора, който подкрепям. Рискът от подобен вид изцепки се увеличава неимоверно много след като направят 1-2 силни сезона. Колкото по-малко такива, толкова по-добре за всеки отбор.

Bitten
17.08.2017 04:11

Парите са си пари, Барселона че е по-голям клуб от Пуул, по-голям е. Но и професионализма си е професионализъм. Подписал си се под контракт. Взимаш си парите. Вършиш си работата. Точка. Като изтече контракта - ходи където искаш. Докато подписа ти е под все още напълно легален контракт който е в сила и ще е в сила още доста време, тия 'бойкоти' са си чисто и просто детински изблици на непрофесионализъм.

RMCF_1902
16.08.2017 21:20

Тоя нещо много на сериозно се е взел.Ако това е истина аз лично силно се надявам Пуул да не го продадат и да го закотвят на скамейката за следващите няколко години та да му дойде акъла на това бразилско циганче.

haldir
16.08.2017 21:54

До някъде си прав...НО и той , като всеки нормален човек иска да отиде на място с по-добри условия и възможност да печели титли - които със сегашния си отбор няма да може.Ти цял живот на едно работно място ли ще седиш или ако имаш по-добри условия на друго място ще смениш работата?