Шеф на Барса призна, каталунците правят двоен трансферен удар

17:04
Шеф на Барса призна, каталунците правят двоен трансферен удар

Генералният мениджър на Барселона Пеп Сегура разкри, че клубът е много близо до привличането на Филипе Коутиньо от Ливърпул и Осман Дембеле от Борусия Дортмунд. След рекордната продажба на Неймар в Пари Сен Жермен, Барселона се нуждае спешно от нови попълнения, като Коутиньо и Дембеле са основните трансферни цели на Ерненство Валверде. Въпреки нежеланието на техните клубове да се разделят с тях, според Сегура това в крайна сметка ще се случи.

„Наясно сме, че трябва да подсилим състава си и в следващите дни ще продължим работата си по този въпрос. Все по-близо сме до привличането и на Коутиньо, и на Дембеле. Продължаваме да водим преговори, но докато всичко не е финализирано, не мога да кажа нищо повече. Надяваме се, че все пак те ще облекат екипа на Барса", заяви генералният мениджър на каталунците пред испанските медии след вчерашната загуба от Реал Мадрид за Суперкупата на Испания.

До момента и Ливърпул, и Борусия отхвърлиха офертите на Барса за техните футболисти, като и двете възлизаха на близо 100 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hitchhiker1902
17.08.2017 17:45

Мдаааа.... А пък Вацке рече, че не са се доближили ни на йота до Дембеле. За Коутиньо отдавна им казаха да вървят на...
Не знам до кога шефовете в Барса ще се правят на палячовци, за да спасят столовете си.
И до кога "Мундо"-то им ще излиза с необорими аргументи от сорта: Коутиньо стачкува, идва, в петък го представяме, Дембеле стачкува, идва, в шестък...
И докога услужливи сайтчета по света и у нас ще тиражират каталунските сълзи и сополи, на които и на Рамбла не се връзват вече?
Не разбрахте ли, бе?
SE QUEDAN! AMBOS!!!

Superbia
18.08.2017 08:28

Че ръководството на Барселона са палячовци - палячовци са !

Ама ще е хубаво феновете на Реал да не забравят, че със същите цигански номера, отбора им взе играчи като Модрич и Бейл - бунтове, симулации на контузии и т.н.