Кохей Като: Можем да атакуваме челната тройка

10:41
Кохей Като: Можем да атакуваме челната тройка

Японецът Кохей Като не започна като титуляр за Берое, но се появи в игра още през първото полувреме, заменяйки получилия травма Карлос Охене при победата над Септември София с 1:0. След края на срещата той разговаря с медиите, за да сподели своите впечатления от срещата.

– Хареса ли ти днешният двубой?
– Беше много труден мач. Спечелихме – 0:1. Доволен съм от резултата, но не съм доволен как се представихме и лично как аз играх. Но можем да се поправим преди мача срещу ЦСКА София, надявам се.

– Как се чувствате моментно през сезона – имате 2 победи и 4 равенства?
– Надявам се, че можем да атакуваме челната тройка, но никога не знаеш какво би се случило. Затова винаги мислим за следващия мач и отново за следващия мач.

– Какво очаквате от следващия мач, тъй като днес не играхте толкова добре?
– Недоволен съм от грешките днес и по-конкретно от играта в защита. Трябва да играем повече помежду си, но се надявам, че до следващия мач ще се поправим.

– Смяташ ли, че можете да се поправите изцяло за мача срещу ЦСКА София?
– Ще се опитаме, тренираме здраво. Нашият отбор е като семейство и се уважаваме помежду си. Така че смятам, че ще успеем, но не зависи единствено от нас самите, а също и от съперника. Затова трябва да имаме и това предвид. Това е един от най-добрите отбори в България. Искаме да спечелим и ще се опитаме да го направим вкъщи, защото за феновете също е от голямо значение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация