Мбапе реши: Остава в Монако

20:08
Мбапе реши: Остава в Монако

Нападателят на Монако Килиан Мбапе иска да остане в клуба през настоящия сезон и не е този, който настоява за трансферирането му, твърди "Yahoo Sports".


Според последни информации младокът изобщо няма да против да продължи да играе на стадион "Луи II", но въпреки това неговата дума в случая има най-малката тежест.


Изданието припомня, че "монегаските" са склонни да приемат офертата от 180 милиона евро на ПСЖ за френския национал и по този начин да го продадат на клуба от френската столица.


Желанието на самия футболист иначе е да продължава да ниже голове за тима от княжеството поне до Мондиала в Русия през 2018 година.


Според него настоящият му отбор е най-доброто място за него в момента и осъзнава, че ако остане и продължава да играе силно, то тогава ще има място в състава на Франция за Мондиала в Русия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
23.08.2017 00:02

Като се замисля сега Мбапе наистина НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ,ЧЕ ИСКА ДА СИ ТРЪГНЕ!!!И аз мисля,че му е рано за ПСЖ а пък какво остава за Реал или Барса.Макар,че и той самия явно го осъзнава може би това момче ще даде пример като не бъде ЛАКОМ ЗА ПАРИ,ТРОФЕИ и РЕКЛАМИ.