"Bild": Абрамович гони Конте, назначава Тухел

12:59
"Bild": Абрамович гони Конте, назначава Тухел

Ръководството на Челси обмисля да освободи мениджъра си Антонио Конте, за да назначи Томас Тухел, пише "Sport Bild".


Италианският спец нееднократно е изявявал недоволството си от трансферната политика на английския шампион и отношенията му с ръководството на клуба са крайно обтегнати.


Именно заради това лично собственикът на лондончани Роман Абрамович и изпълнителният директор Марина Грановская са започнали да търсят заместник на Конте. Двете спрягани имена са на Тухел и Луис Енрике, който след края наминалия сезон напусна Барселона.


На "Стамфорд Бридж" обаче предпочитат доскорошния треньор на Борусия Дортмунд, тъй като английският на Лучо не е на високо ниво.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
23.08.2017 14:56

сигурно Абрамович е заложил много пари на това Челси да не стане шампион... Тухел определено влиза в топ 10 на най-слаби треньори! Иначе Конте също не е прав, защото клуба стана шампион миналата година, сиреч не може да иска кой знае какви трансфери, след като си най-добрия отбор за 2017 година. Както изглежда шампионите на Испания, Италия и Германия също няма да правят много промени и гръмки трансфери. Конте вероятно съжалява, че не си тръгна и не прие оферата на Интер или някой друг италиански отбор, но нещата се очертават към много труден сезон за него и то защо!? - от нищо - нещо. Досега всеки с изключение на Лестър когато е ставал шампион е бил много тих, спокоен и с малко трансфери са започвали новия сезон. В Челси преди да почне сезона се познаха и раздорите. Защо, защо, защо???