Супер 7: Акцентите в кръг 9

20:17
Супер 7: Акцентите в кръг 9

Последният уикенд преди паузата за националните отбори предлага няколко изключително любопитни двубои в топ първенствата на Европа. В родната Първа лига също се очертава да бъде доста интересно преди почивката за срещите на "лъвовете" с Швеция и Холандия. Екипът ни подбра осем мача от пет държави, които отново ще ви дадат възможност да се борите за голямата награда от 100 000 лв.

В Стара Загора ЦСКА София ще се опита да нанесе първа загуба на Берое за настоящия сезон. Момчетата на Стамен Белчев са с най-резултатната атака в ППЛ, което предполага атрактивни 90 минути на стадион "Берое".

Левски и Славия излизат един срещу друг в най-старото столично дерби. Големият въпрос пред привържениците на домакините е дали любимците им ще продължат с добрите си игри под ръководството на Делио Роси, записвайки трета поредна победа? Славистите от своя страна имат само един успех от началото на шампионата и ще им е доста трудно да се противопоставят на "сините" точно в този момент.

Голямото дерби в Англия за кръга е между Ливърпул и Арсенал. В последните години тези два отбора правят изключително резултатни мачове, като предвид стила на игра и на "червените", и на "топчиите" едва ли зрителите на "Анфийлд" ще скучаят в неделя.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА КРЪГ 9 ТУК!

ПРАВИЛА И НАГРАДИ ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация