Лион бута Натанаел към Бордо

09:51
Лион бута Натанаел към Бордо

Лудогорец може да направи втори сериозен удар на френския пазар само в рамките на 3 седмици, като продаде и Натанаел на Бордо, твърдят медиите във Франция. Според ежедневникът „Сюд-Уест“ жирондинците са се насочили към познатата им писта ще поднови договора си със седемкратния шампион на Франция.

 
Именно поради тази причина Бордо е задействал варианта „Натанаел“, който е следен от клуба още от миналия сезон покрай интереса към Джонатан Кафу. Известно е, че жирон-динците вече пла тиха 7 милиона евро за нападателя на Лудогорец, а сега са готови да добавят още 3 милиона, за да си осигурят услугите и на неговия сънародник.

 
Натанаел е в Лудогорец от 2015 година, а договорът му изтича следващото лято. Не е изключено „орлите“ да използват шанса и да спечелят тлъста сума за поредния си бразилец, тъй като пре-подписване на контракта му ще е трудно, предвид големия интерес. От друга страна, още през зимата Натанаел може да започне прегово->и с друг клуб, а през лятото да премине другаде като свободен агент, което едва ли влиза в плановете на Лудогорец. Бразилецът имаше доскоро 72 мача за отбора от Разград, 12 от които са в Шампионската лига.
 

Единственият проблем пред Лудогорец е, че няма готов заместник на Натанаел и при евентуална продажба трябва да му търси спешно алтернатива. На тази позиция играе и Александър Василев, но той не притежава класата на бразилеца и лявата зона на тима видимо ще бъде отслабена. „Орлите“ понесоха голям удар през лятото, когато се разделиха с опитния Йордан Минев, който можеше да играе с еднакъв успех и по двата фланга на защитата.

"Меридиан Мач"

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация