Венци Стефанов: ЦСКА може да задмине Лудогорец (видео)

15:05
Венци Стефанов: ЦСКА може да задмине Лудогорец (видео)

" Левски и ЦСКА претърпяха една много сериозна криза, но в момента и двата клуба излизат от това състояние. Убеден съм, че тази и през следващите години нещата в българския футбол ще бъдат доста по-различни. Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена. Моето мнение е, че Лудогорец има много силен отбор, но в следващите месеци ЦСКА може да ги задмине." Това заяви президентът на Славия Венцислав Стефанов по повод новия сезон в Първа лига. Босът на белите отправи остри критики към шампионите от Лудогорец, като изтъкна, че съвсем скоро хегемонията на разградчани в родния елит ще бъде нарушена.

"Един от големите проблеми в българския футбол е работата със съдиите. Тук при Лудогорец прошка няма, защото видяхме в колко мачове и колко съдии се подиграха с клубовете. Това нещо ще продължи, докато не се вземат крути мерки. Един човек държи телевизионните права, държи съдиите, държи с финанси малките клубове, а ние всички седим и гледаме безучастно. Не може един клуб, в който няма един българин в състава си, да бъде толериран, че е представител на българския футбол. Един човек си прави футбол, за да играе неговият отбор в Шампионска лига, а ние всички го бутаме и се прекланяме", коментира още той.

Относно представянето на Славия от началото на сезона Стефанов бе категоричен: "Слабо представяне, но виждам перспектива. Знаем си грешките и ще ги отстраним."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zlobar4o
11.09.2017 23:58

Какво проникновение тфа и сашо диков нямаше да може да го измисли

LESTENSKI
11.09.2017 17:56

Ти по добре гледай Славия да не изпадне а не филосовствай.иначе няма да можеш да продаваш играчи и да пада аванта.