Феновете: Батков да върне Мъри

12:20
Феновете: Батков да върне Мъри
"Синята" част на България изригна след срамната загуба, която допусна любимият им Левски насред София от непретенциозния тим на БАТЕ Борисов, и пожела от собственика на клуба Тодор Батков незабавното връщане на Станимир Стоилов. 

След напускането на Велислав Вуцов функциите на старши треньор бяха поверени на Емил Велев, който по всяка вероятност ще води тима при гостуването в Борисов.

Феновете на клуба открито изявиха своето желание Мъри да се завърне в клуба, след като днес сутринта столицата осъмна с плакати против назначението на "Кокала".

Другите спрягани имена за старши треньор на "сините" са Даниел Боримиров, Димитър Димитров - Херо и Едуард Ераносян.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shaban1982
15.08.2008 00:15

Браво KICHOBG много си прав! И аз мисля че само сериозна юношеска школа ще спаси българския футбол.. (И треньорите да бъдат оставени на спокойствие, да не им се месят в работата. "Управата да не определя състава, а да си гледа своята работа")

kichobg
14.08.2008 21:56

Ей, това рубин4о и сталон4о са много кухи лейки... "Шумен мрази ЦСКА!" Дрън, дрън... Ако беше така двамата стойностни футболисти, произлезли от школата на Шумен ( Цоньо Василев и Ивайло Киров, ако разбира се сте ги чували,момченца!) нямаше да играят в ЦСКА, а в "Левски" и нямаше да са цесекари, а левскари. Лошото е, че се дърляте само на ЦСКА и "Левски", а футбола ни отива на провал....Вижте само "големите звезди" на двата "гранда" - Гондзо и Тошко Я. - единия и сто дузпи да бие няма да вкара, другия пас на повече от 5 метра точно не подава... И водят разни черни "перли", дето се оказват после ЧЕРНИ ДУПКИ... Само налагането на юноши в "грандовете" ще доведе до възход на родния ни футбол... Но не, Лупи и Батаков за комисионни ни ги водят едни, а европейските грандове вземат на безценица нашите юноши.... Като гледам Венгер за какви смешни пари взема неизвестни играчи в Арсенал и какво прави с тях (ако искате и само от финансова гледна точка...), направо не ми се гледа "вечното дерби", където много "по-известни и класни играчи" се влачат като баби....

rado_kz91
14.08.2008 20:31

И сър Алекс Фергюсън да дойде не може да вдигне отбора за 2 седмици. Някой от момчетата наистина имам голям потенциал, но той тряабва да се развива. С мачове в унизително слабото ни първенство това няма как да стане.

КАЗАНЛЪК ОБИЧА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ!!!!!!!

icone_81
14.08.2008 16:52

И Господ да слезне не може да ви оправи.
Просто Батков /аз му казвам БатАков/ върви по стъпките на Сашо Апашо и дано да не успее да съсипе Левски. Въпреки, че съм цесекар не ви го пожелавам.
Успех на реванша!

barakyda
14.08.2008 15:42

сашо,сашо и мъри,да дойде все тая.просто отборите от бившия СССР са по добри.там залагат на техни футболисти и имат железни правила.какво да очаваш от нашите,отбори след като залагат на недоказани играчи.голем резил,ще е УЕФА ако отстрани, всички български отбори, заради БФС.ИМА УЛТИМАТОМ да се направи арбитражен съд,до октомври.Но да стане това трябва конгрес, той още не е насрочен.пълна пародия.имаха 3 години срок.нищо добро не очаква БГ футбола.

sasho75
14.08.2008 14:39

А бе я сложете адвоката да си води отбора,пък да се уволнява ако ще и след всеки мач.А и ГОНЗО да му бие дузпите докато вкара,а бе да кара до мъжко.

Robinho_10
14.08.2008 13:15

Мъри Стойлов никога няма да се върне в Левски,защото беше изгонен неправомерно.Това е 1-то и 2-то е,че сега е в Литекс,нищо че паднаха на финала за "Суперкупата на България" от ЦСКА,но биха Славия с класическото 3:0.3-то Мъри си е много добре в Литеск:може да играе в групите на УЕФА след като се падна не много силен противник(но въпреки всичко не трябва да се подченява) и накрая 4-то Гриша Ганчев му дава много по-добра заплата от колко Батков.Така че аз предпочитам Мъри да не се връща,макар че феновете го искат.Беше изгонен от Батков,защото беше купил млади футболисти и на тях им трябваше време да се абаптират с условията в България.А "г-н АДВОКАТА" искаше само да бият като ЦСКА.

ЦСКА МРАЗИ ШУМЕН!!!

stallone
14.08.2008 12:55

Мъри, Боримиров или Херо в краен случай

ШУМЕН МРАЗИ ЦСКА!!!

ruiz
14.08.2008 12:55

Мъри Стоилов има железен договор с Литекс, достатъчно му плащат там, така че този вариант го забравете. Като се замисля, не разполагаме с голямо име, практикуващ треньор, със "син" произход. Значи отново е време за чужд треньор, не сме имали такъв от 4-5 години май... Не бива обаче той да бъде от бившия СССР, натресен от Михаил Семьотович, предложен му на някоя пиянска сбирка. Нямаме пари за голямо име от Запада, може да си вземем млад амбициозен специалист, да речем от Чехия, и да му се даде картбланш.
А ЦСКА са за завиждане, че имат чичо Пенчо, не е голям капацитет, но има лека ръка, нюх, харизма, и съм сигурен, че ще изкара млади таланти от ЦСКА, които ще направят име в Европа.